Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Välkommen till Content Studio!

Först och främst vill vi välkomna dig till denna manual! Vi hoppas att innehållet är användbart och att du finner svar på de frågor du har.

Manualen är riktad till dig som arbetar som redaktör eller administratör i Content Studio.

Använd vänstermenyn för att navigera i manualen. Eller sök i sökrutan här nedanför, eller den som hela tiden ligger direkt ovanför menyn på vänster sida.  

...

Om Content Studio

Content Studio är en publiceringsplattform för webbaserad informationshantering av publika webbplatser, intranät, extranät och mobilanpassade webbplatser. Med grundläggande datorkunskaper kan du som redaktör skapa och underhålla information på webbplatser baserade på Content Studio. Kunskaper i CSS och HTML kan vara användbara, men är inte nödvändigt.

Content Studio kan även användas för utveckling av webbplatser. Content Studio har en en inbyggd utvecklingsmiljö som gör det enklare att vidareutveckla och anpassa en webbplats. Detta område täcks dock inte in i denna manual.

Användarhandboken är primärt riktad till dig som arbetar med informationshantering eller administration av en webbplats skapad i Content Studio. Innehållet i manualen beskriver hur du som skribent skapar och underhåller information och hur du som redaktör kan använda Content Studio publiceringsfunktioner.

För dig som är administratör och/eller IT-tekniker rekommenderar vi kapitlet Content Studio för Administratörer.

Förutom information i denna dokumentation kan du även hitta information och hjälp på följande webbplatser:

Support

För support, kontakta er Content Studio Partner. Mer information om support och supportavtal hittar du på http://www.contentstudio.se/support.

Övriga webbplatser

På http://www.contentstudio.se finns den senaste informationen om Content Studio, teknisk beskrivning, nedladdningsbara uppdateringar och demosajter, webbsupport etc.

Andra användbara webbplatser är http://docs.contentstudio.se, samt buggrapporteringssystemet Jira som du hittar på  http://docs.teknikhuset.se:8080. Dessa webbplatser kräver båda inloggning – registrera dig kostnadsfritt på http://contentstudio.se/medlemsarea eller kontakta Teknikhuset AB.

Section
 
Navigate space

Page Tree Search