Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Allt innehåll i CS Edit ligger i listor.

Du hittar listorna genom att klicka på knappen "listor" uppe till vänster i CS Edit. 

 

Listor kan vara grupperade i grupper. I det här exemplet finns två grupper med listor i. "Filer och bilder" och "Innehåll". Vilka listor som finns och vilka grupper de tillhör sätts upp av en administratör i Content Studios admingränssnitt. Listgrupper kan minimeras och expanderas med plus/minustecknen.

 

Det här är en lista som innehåller sidor av typen "Nyheter". Längst upp ser du listans namn. Du kan stänga listan genom att klicka på vänsterpilen. 


I överkant av listan finns en sökfunktion. En sökning här ger endast träffar på innehåll i den här listan. Vill du söka på allt innehåll på webbplatsen använder du sökfunktionen i fönstrets överkant. 

 

Under sökrutan finns en sorteringsfunktion. Du kan här välja i vilken ordning du vill att listans innehåll ska visas. 

 

 

Här ser du knapparna för att lägga till, kopiera ta bort innehåll samt uppdatera listan.

Varje post i listan har en titel, modifieratdatum och status utskrivet. (Publicerat, Utkast, Borttaget). Du kan här se alla dokument som ligger i listan oavsett vem som skapat dem. 

Om du vill markera flera dokument samtidigt klickar du till vänster om ikonen för de dokument du vill markera. Vill du markera samtliga dokument klickar du längst upp till vänster bredvid plustecknet. 

 

 

Labels
  • None